El menjador escolar tindrà una continuïtat en la tasca educativa del centre i es treballaran els hàbits d’ordre i d’higiene, la utilització dels coberts, l’autonomia personal, la col·laboració amb el grup social, etc.

El servei de menjador s’ofereix a tots els nens/es del centre, des de P3 fins a 4t d’ESO a l’horari de 13 h a 15 h

L’hora d’esbarjo serà de 14 h a 15 h (els nens gaudiran de dos monitors durant aquesta hora).

Es procura que el nen mengi de tot.  Si el vostre fill/a té qualsevol problema o al·lèrgia amb algun aliment, cal que ho comuniqueu (per escrit) a les persones encarregades del menjador i a la secretaria de col·legi.

Els socis de la cooperativa que administra el col·legi tindran sempre un 50% de descompte permanent sobre el preu original
Preus amd descompte per fills de socis de la cooperativa: 

 

Els nens/es fixos (com a mínim 3 dies fixos de cada setmana) pagaran el preu del menú diari a 6,50 euros i es pagarà amb el rebut de cada mes.

Només es descomptarà el menjador dels nens/es fixos quan es comuniqui a Secretaria abans de les 9h 15′ o bé quan hi hagi una sortida.

Els nens/es que facin ús d’aquest servei  ocasionalment hauran d’abonar 7,50 euros per dia a secretaria abans de les 9h 15′ del matí, per tal de poder afegir el seu menú a la comanda.

També es podran adquirir paquets de 10 tiquets utilitzables al llarg del curs al preu de 70 euros cada paquet. Cal, però, que el nen/a que es quedi al menjador a dinar, porti el tiquet amb el seu nom al darrera i el lliuri a Secretaria també abans de les 9h 15′ del  matí.

Només es descomptarà el menjador dels nens/es fixes en el cas que es comuniqui a Secretaria abans de les 9h 15′ del  matí o bé quan hi hagi una sortida.

 

No s’acceptarà cap nen/a (no fixos) sense tiquet.

El mal comportament reiterat en el menjador serà causa d’expulsió d’aquest servei.

Normes al menjador

La persona responsable del menjador es Marga Vico.

Per qualsevol dubta o consulta podeu contactar amb Secretarìa del col·legi o també amb ella al seu telf de contacte:  686 647 999

 

Imprimir


 Menú que s’ofereix aquest curs al menjador de l’escola:

2019-04-05-062019-04-05-06Primer Trimestre