És dilluns 9 de gener de 2017 i hem tornat a compartir bons moments amb els avis de la residència Guillem Mas…

És dilluns 9 de gener de 2017 i hem tornat a compartir bons moments amb els avis de la residència Guillem Mas…

| 0

Avui hem tornat a l’escola i també a la residència Guillem Mas… No podíem començar millor la setmana! Tant de bo aquestes dues hores es poguessin repetir alguna tarda més perquè gaudim molt i passem molts bons moments.

En arribar, ens hem dividit en grups com sempre però els que sempre estem a alfabetització informàtica hem muntat l’ordinador, la pantalla i el projector i ens hem dedicat a projectar algunes de les millors fotografies que hem fet durant aquestes tardes de dilluns de Servei. Érem uns quants al voltant d’aquella taula llarga! Quan hem acabat, hem fet preguntes preparades tipus trívial per exercitar la memòria i els records d’èpoques passades i, fins i tot, els avis ens han fet preguntes personals i hem acabat parlant de quin significat tenia la “LLIBERTAT” per a cadascun de nosaltres, joves i més grans.

Us n’adjuntem algunes fotos perquè volem compartir aquestes estones tot i que veureu que hi ha també dues cartes manuscrites que ens ha lliurat el Sr. Miguel Ortega, un avi de la residència, que ens ha escrit les seves impressions sobre com viu ell el Servei Comunitari i com n’està de bé a la residència.

Fins aviat!

servei-comunitari-22  servei-comunitari-21servei-comunitari-18serveu-comunitari-23 servei-comunitari-19  servei-comunitari-17carta-2-servei-comunitaricarta-1-servei-comunitari