Finalment a la residència!

Finalment a la residència!

| 0

Després de la visita de la directora de la Residencia Guillem Mas, Pilar de la Fuente, i del psicòleg Oriol  per explicar-nos alguns aspectes importants, vam anar per fi a la residència per realitzar la primera presa de contacte amb els avis. Vam fer una visita guiada per tot el complex  (el jardí, la sala d’informàtica, cinc plantes d’habitacions, dues cuines i les dues sales d’estar) i vam conèixer a uns avis més que disposats a col·laborar, cada grup es va posar a treballar per aconseguir els objectius de la seva unitat didàctica.

El grup d’informàtica es va trobar amb un avi, en Miguel Ortega, de 79 anys, que en sabia un munt, d’informàtica, però tenia problemes amb l’Skype i el Gmail, però el vam ajudar a resoldre-ho. A més a més, la senyora Dolors ens va venir a veure perquè no sabia ni esborrar imatges ni enviar correus amb el seu mòbil, i en Jan també la va ajudar.

Els de cuina, van fer unes delicioses boletes de fruits secs banyades amb xocolata amb ajuda d’unes àvies que en sabien més que ells, però que entre tots van preparar fantàsticament..

Els alumnes del grup de passejada vam fer una sortida pel poble amb cadires de rodes per practicar. Nosaltres mateixos hi vam seure i ens van portar companys .

I finalment, els grups de tríptic, CD i decoració es van unir per interactuar amb els avis de la planta baixa i de la primera, on vam trobar una àvia que sabia parlar francès (si en voleu saber més, espereu a llegir el seu article que publicarem més tard, en francès, és clar).

 

       servei-comunitari-7

servei-comunitari-15servei-comunitari10servei-comunitari12servei-comunitari-14servei-comunitari-6servei-comunitari11servei-comunitari13servei-comunitari9servei-comunitari-8