INFORMACIONS IMPORTANTS

INFORMACIONS IMPORTANTS

| 0

Des del Col.legi Yglesias volem enviar-vos a tots una forta abraçada, esperant que estigueu tots bé i us enviem ànims i força per poder acabar de passar de la millor manera possible aquest confinament.

Seguim fent un seguiment i acompanyament dels vostres fills i filles. Aquest seguiment és tant emocional com curricular (habilitats i competències). Sabeu que aquest seguiment és diferent segons l’etapa de la que es tracti.

Continuarem en la línia de propostes que hem fet fins ara i que segueixen les noves instruccions del Departament d’Educació.

El tercer trimestre serà avaluable, és a dir, les tasques realitzades durant el confinament han de suposar un valor afegit en l’avaluació de l’alumne, i no una penalització. Segons ens diu el Departament, la docència s’haurà de fer de forma virtual. Caldrà seguir garantint la comunicació i el suport regular amb l’alumnat i les famílies mitjançant la figura dels tutors i tutores. Nosaltres utilitzem les videoconferències amb els tutors i professors especialistes. També garantim la comunicació amb les famílies a través d’altres mitjans (mail, moodle, drive,…).

Durant aquestes setmanes que portem de confinament hem aconseguit estar en contacte amb, pràcticament, el 100% de les famílies i alumnes de l’escola. Això ens reconforta i hem de seguir-ho mantenint durant el 3r trimestre. A més, durant aquesta setmana farem entrega dels ordinadors que tenim al col.legi i que ens ha autoritzat el Departament, així com de les connectivitats, que posa l’Ajuntament.

 

PREINCRIPCIONS

El procés de preinscripció està ajornat i, de moment, no hi ha cap informació oficial. S’està parlant de poder-les fer a mitjans-finals de maig, però encara no se sap res del cert. Us mantindrem informats.

 

PROVES DE COMPETÈNCIES BÀSIQUES DE 6è

S’han anul.lat. No es faran aquest curs.

 

Molta salut i una abraçada a tots!!

Tenim moltes ganes de veure i d’estar novament amb els vostres fills!!