El Col·legi Yglesias és una societat cooperativa d’ensenyament, i per tant tots els pares i mares socis, teniu veu i vot en qualsevol matèria d’especial rellevància que pugui sorgir. Aquest dret el podeu exercir assistint a les Assemblees Generals que de forma ordinària es convoquen on s’informa dels comptes, de la gestió i es debat i es decideix sobre els temes més importants que estan a l’ordre del dia.

El Consell Rector exerceix la titularitat del Centre per delegació dels socis cooperativistes. Ens reunim mensualment a fi de desenvolupar totes les funcions d’administració del centre, d’acord amb els estatuts de la Cooperativa que estan a la vostra disposició a Secretaria. Tots els membres del Consell Rector som pares que de forma voluntària volem aportar el nostre petit gra de sorra per tirar endavant aquest projecte tant important pels nostres fills com és l’escola on passaran tants anys.

Amb això us volem animar a participar en aquest projecte, el vostre projecte, on tothom hi té cabuda, per aportar amb els vostres coneixements i experiència aquelles millores que poden beneficiar als vostres fills i a tots els alumnes de l’escola. Penseu que l’escola és com una petita ciutat, on hi ha un munt de serveis i tasques a desenvolupar, això vol dir que sigui quina sigui la vostra experiència segur que ens pot ajudar. Per petita o puntual que pugui ser la vostra col·laboració, no deixarà de ser útil per a tots, i evidentment no cal assumir el compromís de ser membre del Consell Rector, podent ser col·laboradors puntuals, o de temes concrets que us interessin o coneixeu especialment.

Tots aquells que estigueu interessats en participar ens podeu fer arribar un correu a  consell@coleyglesias.com o bé trucant a Secretaria al 937940795 deixant les vostres dades, nom, cognoms i telèfon i ens posarem en contacte amb vosaltres.

 

El Consell Rector del Col·legi Yglesias en aquest moment està format per:

Nom Càrrec
Sofía González Presidenta
Marta Fabregà Secretària i Vicepresidenta
Ricard Càceres
Tresorer
Núria Camacho Vocal
Carles Genís Vocal
Miguel Corredera Vocal
Jessica Pacheco Vocal
Ricard Renau Vocal
Meritxell Moreno Vocal
Cristina Larruy Vocal
Núria Cabezos Vocal