PREINSCRIPCIONS 2021-2022

PREINSCRIPCIONS 2021-2022

| 0

Us informem que el procés de preinscripció per al proper curs 2021-2022 començarà el dia 15 de març i finalitzarà el dia 24 de març per a educació infantil i primària.  Per a l’educació secundària (ESO), el plaç va del dia 17 de març al 24 de març. S’ha d’adjuntar la documentació d’identificació o de criteris que correspongui. La documentació que no s’hagi pogut adjuntar durant el període de presentació de sol·licituds, es pot afegir del 25 al 26 de març.

El codi del nostre centre és 08015272 (Col·legi Yglesias)

Aquest any el procés de preinscripció serà totalment telemàtic. Us adjuntem enllaç per a poder realitzar la preinscripció.

 

Procés telemàtic preinscripció

 

Una vegada feta la preinscripció us demanem que ens envieu el resguard al correu electrònic secretaria@coleyglesias.com

A continuació us fem cinc cèntims del procés. De totes maneres tota la informació la trobareu al link anterior. Si teniu algun problema amb l’aplicació informàtica, no dubteu en contactar amb nosaltres, us ajudarem!!

Moltes gràcies!!

Com es fa i com es presenta la sol·licitud de preinscripció?

 1. Ves al formulari de preinscripció electrònic (amb identificació digital) o en suport informàtic (en aquest darrer cas has d’adjuntar el teu document identificatiu i també el de filiació, per seguretat).
 2. Obre el formulari de preinscripció:
  • Si t’has identificat digitalment i el teu fill o filla té codi d’identificador del Registre d’alumnes de Catalunya (RALC), especifica’l en la casella corresponent (o si no el saps, cerca’l). Així es recuperaran totes les dades personals i només caldrà que hi afegeixis l’adreça electrònica i el telèfon de contacte.
  • Si no t’has identificat digitalment o bé si t’has identificat digitalment, però el teu fill o filla no té codi d’identificador del Registre d’alumnes de Catalunya (RALC), omple totes les dades personals que se’t demanin, també l’adreça electrònica i el telèfon de contacte.
 3. Especifica els centres on t’agradaria obtenir plaça (fins a 10).
 4. Indica si vols una plaça d’ofici, que és la que t’adjudicaria l’Administració en cas que no se t’assignin cap dels centres demanats, i les circumstàncies particulars del teu fill o filla (per exemple, si té alguna necessitat educativa específica o si té un germà o germana que demana plaça per al mateix centre educatiu, ensenyament i curs).
 5. Marca els criteris de prioritat que vulguis al·legar (si té germans o germanes al mateix centre, la proximitat del domicili de residència, etc.).
 6. Adjunta tota la documentació escanejada o fotografiada que es requereixi.
 7. Envia la sol·licitud de preinscripció.

Un cop hagis enviat la sol·licitud de preinscripció rebràs un resguard per correu electrònic, en què pots consultar si has d’ajuntar, a la sol·licitud, documentació addicional: el termini per presentar documents finalitza el 26 de març.


Recorda: Només es pot presentar una sol·licitud de preinscripció per alumne o alumna.