A continuació, et convidem que llegeixis diferents testimonis d’alguns membres de la nostra comunitat educativa. 

 

 

Joaquin Rovira, pare.

-Gerent Residència Geriàtrica-           

Vaig escollir el Col·legi Yglesias pel meu fill gran, el Víctor, per fer l’ESO en un entorn més recollit i controlat. Aquell any la meva filla petita, la Lali, seguia en una altra escola. Vaig descobrir i valorar que al Col·legi Yglesias realment estan pendents de cada nen i les seves circumstàncies. Potser es pot anomenar atenció, seguiment i acompanyament personalitzat.

 

 

 

 

 

 

Valentina Cecere, alumna de 1r d’EP.


aprenc molt i les senyoretes m’estimen.
M’agrada el Col•le Yglesias perquè jugo amb els meus amics,

 

 

 

 

Meritxell Moreno, Consell Rector.

-Filòloga anglesa-

 

Com a mare de 2 fills a l’escola vaig decidir formar part del consell per la importància que té la cooperació, compromís i implicació dels pares, mares, docents i no docents per transformar i innovar a partir de la solidaritat, la pluralitat, l’autogestió i l’autonomia. Com a cooperativa que som podem opinar, podem votar i podem decidir en les assembles. Els valors cooperatius van més enllà de l’aula. Formem part del CoopCat- Confederació de Coperatives de Catalunya- l’òrgan màxim de representació  i màxim interlocutor amb l’Administració, que complementen els principis cooperatius amb la finalitat de representar, defensar i

promoure els nostres interessos.

 

 

Cristian Martinez, antic alumne.

 

M’agrada el Col·le perquè els professors cuidaven molt bé de nosaltres i tenien molta paciència.

 

 

 

 

 

 

Sussi Giménez, mare i mestra del centre.

-Mestra i Logopeda-                                                                                       

Un dels motius va ser per la trajectòria de l’escola, també teníem poble. Ens va acabar de fer decidir-nos el seu Projecte Educatiu. Teníem molt clar que volíem una concertada i que estigués al centre del poble.

 

 

 

                                       Ferran Medina, antic alumne.                                                                    

-Periodista-                                                                                                

Tinc molt bons records del Col·le. Sobretot recordo tots els professors, com em van ensenyar, estimar, ajudar, en general com em van acompanyar des de ben petitó fins a secundària. Quan penso en aquesta escola em ve un somriure. A part, m’agrada molt com ha anat creixent i evolucionant al llarg dels anys.

 

 

 

 

 

 

Laura Foved, membre de la Comissió de Mares i Pares.                             

-Assesora de Viatjes-

Vàrem escollir el Col•le Yglesias per la seva qualitat educativa, perquè és un col·legi molt proper amb les famílies a tots els nivells i en el qual tenim un pes de decisió important com a socis, i pel seu caràcter excepcional com a escola.

 

 

 

 

 

 

 

Oriol Pastor, membre Consell Rector.                                                     

-Consultor d’empreses-

Després de visitar totes les escoles vam decidir matricular els nostres fills al Col•legi Yglesias fa 4 anys. En aquell moment ens va agradar molt la interacció amb el professorat i com ens van assessorar a la jornada de Portes Obertes. Avui seguim notant el col•legi com a molt proper, on el professorat i el personal no-docent ens coneixen i, el més important, coneixen els nostres fills, com són i què necessiten. Com a membre del Consell Rector estic content de poder formar part del desenvolupament de l’escola i de contribuir de manera activa en el l’educació dels nostres fills.

 

 

 

Irene Noguera, mare.                                                                                         

-CEO’s Executive Assistant-

Escogimos el Cole Yglesias por muchas razones, pero la más importante es que tiene los tres ciclos completos, es de una sola línea, le dan mucho énfasis al idioma inglés y es muy cercana a las costumbres del pueblo y a nuestros valores.

 

 

 

 

                                          Sílvia Jiménez, mare. 

-Responsable de qualitat d’empresa cosmètica-                                     

Vam escollir el Col·legi Yglesias per quatre motius.

– La seva centralitat que permet anar caminant a l’escola.

– La importància dels idiomes al llarg de tota l’escolarització.

– Que l’educació inclogui fins quart d’ESO.

– I que tingui una sola línia educativa que permet que hi

hagi més interrelació entre professorat i alumnat.


Estem molt contents de la nostra elecció!

 

 

 

Núria Cabezos, mare.

-Professora d’anglès d’ESO-                                                                         

Quan vaig començar a mirar escoles per a la meva filla, buscava una escola petita d’una sola línia on pogués tenir una bona atenció personalitzada i sobretot que tingués continuïtat a secundària, almenys fins a 4t d’ESO. A més a més, tenia clar que el projecte educatiu d’aquesta escola havia d’apostar per les llengües estrangeres (almenys, l’anglès), per la innovació educativa i les noves tecnologies des de P3. Així que en el Col·legi Yglesias ho vaig trobar tot, i ara després de 4 cursos la tornaria a triar.

 

 

 

                                                 

                                                 María del Mar, mare. 
                                                 -Administrativa-                                                                                       
Tinc tres fills escolaritzats en el centre. Quan vam tenir la necessitat d’escollir escola vàrem voltar com qualsevol família, però vàrem fer unes reflexions, i entre elles és que no estàvem escollint el lloc on la nostra filla faria P3, sinó on s’estarà fins a 4t d’ESO. Em va agradar que era una escola familiar, proximitat amb pares, alumnes, professors. Els valors de l’escola.. Ens va agradar el projecte educatiu, el fet que sigui una sola línia. Es parla anglès des de P3, donen molta importància als idiomes, es fan moltes hores a setmana. Per suposat em vaig escoltar la informació d’exalumnes i pares. Tots col•laboren. Per últim, dir que la qualitat educativa és una qüestió de confiança entre mestres i pares que es va forjant amb cada pas i jo l’he trobada.

 

 

 

 

 

Júlia Vives de la Cortada, alumna de 3r de Primària.                       


aprenc molt i fem coses molt divertides.
M’agrada molt el Col·le perquè les professores són molt
simpàtiques,

 

 

 

 

 

 

 

Teresa Utzet.                                                                                       

-Antiga professora Col·legi Yglesias-

Institució docent totalment arraigada al poble. Els més de 100 anys de dedicació a l’ensenyament, l’avalen. Molt bona elecció educativa per a les noves generacions.

 

 

 

 

 

 


Cristina Martínez, mare. 

-Infermera-                                                                                                   

La meva filla cursa 4t d’ESO i el meu fill va acabar tota la seva escolaritat a l’Yglesias, varen començar l’escola a P3… contents que fos així, una escola propera, d’una sola línia, un projecte educatiu canviant segons les necessitats dels alumnes i adaptat al temps actual, un professorat amb tracte humà i proper tant amb els alumnes com per als pares. Escola Cooperativa que inclou poder participar dels projectes. Els pares volem la millor educació, no tan sols a nivell acadèmic sinó en valor humà.