VIATGE A ROMA DEL 26 AL 30 DE MAIG, 4T D’ESO

posted in: - MEDIATECA | 0

 

Del dilluns 26 de maig fins al divendres 30 hem estat de viatge de final d’etapa a Roma (Itàlia).

 

Vam sortir en bus des de Canet a les 6h 30’ del matí en direcció a l’aeroport i vam tenir un vol una mica mogudet perquè feia mal temps.

Ens van recollir a l’aeroport per portar-nos a l’hotel Eurostars Roma Aeterna 4* i un cop instal·lats, vam recórrer la zona per anar a dinar i a la tarda vam visitar el Colisseu i la zona del Fòrum romà.

La resta de dies vam visitar la Fontana de Trevi , a la qual tots vam llançar la moneda amb la mà dreta cap a l’espatlla esquerra “per tornar-hi”, la piazza Spagna, la piazza Navona on vam menjar un gelat deliciós a “Tre scaline”, que diuen que és de les millors gelateries del món, vam visitar també el Panteó, la Bocca della Verità, el mercat del Campo dei Fiori … i, el penúltim dia,  Sant Pere i els museus vaticans amb una guia “ la Floriana” que ens ho va anar explicant tot molt i molt bé.

En fi, ens ho hem passat molt bé, hem rigut molt, hem fet moltes fotos i hem gravat un vídeo fantàstic que ens queda com a record…

Des d’aquí volem també donar les gràcies a totes les famílies de l’escola i de fora que ens han ajudat comprant castanyes, polvorons, bombons, números de la tablet, del pernil, roses… perquè han contribuït a la causa!

 

Us adjuntem dues fotos-record del viatge!

 

2014-05-26 al 30 Viatge a Roma - 4T ESO - 02 2014-05-26 al 30 Viatge a Roma - 4T ESO - 01