Vall, 12 / Eusebi Golart, 13 - 08360 Canet de Mar

937 940 790 / 937 940 795

Serveis de l’escola

FEDAC Canet-Yglesias ofereix als alumnes un conjunt d’activitats i serveis que complementen l’oferta formativa de l’escola i també donen resposta a les necessitats de les famílies. A més, alguns dels nostres serveis estan oberts a infants i joves d’altres escoles de l’entorn.

Menjador

Oferim el servei de menjador per als alumnes que es queden el migdia a l’escola. L’empresa Villarta Maresme s’encarrega d'elaborar i servir menús equilibrats i de qualitat, pensats per satisfer les necessitats nutricionals dels nens i nenes.

A més, durant l’espai de migdia desenvolupem activitats per afavorir la interrelació entre tots els alumnes de l’escola, i que ajuden a fomentar i desenvolupar vincles que perduren durant tots els anys d’escolaritat.

Acollida

Disposem d’un servei d’acollida per a totes aquelles famílies que necessiten ampliar l’estada del seus fills a l’escola al matí a partir de les 8h i fins a l’inici de les classes.

Compra de roba escolar

Oferim el servei de compra de l’equipament escolar (bates, xandall de l’escola, etc.) a través de la plataforma de l’empresa Rompoda. Un cop realitzada la compra a la botiga online, al cap d’uns dies podreu recollir la vostra comanda a l’escola.

Activitats coescolars

En l’oferta educativa de FEDAC Canet-Yglesias també s’inclouen un conjunt d’activitats coescolars. Aquestes activitats es desenvolupen fora de l’horari lectiu escolar i complementen el projecte educatiu del centre.

Les coescolars afavoreixen el projecte d’educació integral i atenen totes les dimensions i habilitats dels alumnes, aprofundint en el desenvolupament i millora de les habilitats socials i personals.

Aquest curs oferim les següents coescolars: Robòtica, Ordinografia, Teatre, Bàsquet, Futbol Sala, Escacs i Play and Learn.

Altres serveis

Auxiliar de conversa en anglès

L’auxiliar de conversa ajuda a millorar la competència comunicativa en llengua anglesa dels nostres alumnes, ja que dona suport a l’aula i a les activitats en anglès des d’I3 fins a P6.

Orientació psicopedagògica

En qualsevol etapa educativa i davant d’alguna alerta relacionada amb l’aprenentatge o l’evolució emocional de l’alumne, FEDAC Canet disposa d’un servei d’assessorament psicològic. La psicopedagoga del centre avalua cada cas i les possibles intervencions a realitzar, ja siguin dins la pròpia escola o en un acompanyament extern si s’escau.

Aquest servei complementa el seguiment tutorial a l’aula en el procés de desenvolupament personal i acadèmic de cada alumne de la nostra escola.

Grups CREC

Són un "espai" d’oci, reflexió i aprenentatge en el marc de l'educació en el lleure, on nens i nenes viuen una experiència d’amistat en grup. Aquest és un espai que s’ofereix amb caràcter extraescolar i gratuït a partir de 8 anys.

Als grups CREC es treballen aspectes com aprendre a ser persona, a relacionar-nos positivament amb els altres, fer amics, apreciar el que tenim i gaudir-ho. Les activitats dels grups CREC també permeten identificar i gestionar les emocions pròpies i dels altres per assolir un benestar personal i col·lectiu.

Família-Escola: acció compartida (FEAC)
Un cop cada trimestre, l’escola organitza una trobada FEAC. Es tracta d’un espai on pares, mares i professorat poden dialogar i reflexionar sobre temes educatius que són de responsabilitat comuna.
Casal d’estiu en anglès (Summer Camp)

Cada estiu, a FEDAC Canet-Yglesias organitzem un casal en forma de Summer Camp amb dues finalitats: d’una banda, donar resposta a la necessitat de moltes famílies que treballen i no poden atendre els seus fills; i de l’altra, oferir un programa d’activitats de lleure amb un bon projecte educatiu.

El Summer Camp té en compte tant la vessant educativa com l’esportiva, i es realitza totalment en anglès.

Exàmens de Cambridge

FEDAC Canet-Yglesias compta amb la certificació de University of Cambridge ESOL Examinations, que ens acredita com a centre preparador de candidats i candidates per als exàmens de Cambridge ESOL.

La realització d’aquests exàmens està contemplada dins del projecte lingüístic de l’escola, ja que és una manera motivadora i positiva d’avaluar el nivell d’anglès dels alumnes.

D’acord amb els barems establerts en el Marc europeu comú de referència per a les llengües, els cursos en els quals els alumnes es poden presentar a cada examen són:

  • Starters (nivell inicial): Primària 2 i Primària 3.
  • Movers (nivell A1): Primària 4 i Primària 5.
  • Flyers (nivell A2): Primària 6.
  • Preliminary for Schools (nivell B1): Secundària 1 i Secundària 2.
  • First for Schools (nivell B2): Secundària 3 i Secundària 4. 
Segell SMART

El curs 2019-2020 l’escola va obtenir el Segell SMART, que certifica la qualitat educativa de FEDAC Canet.


El Segell SMART, creat per la Fundació Tr@ms i la consultora Integral i certificat per la Universitat Oberta de Catalunya, avalua diferents aspectes dels centres educatius, com la gestió estratègica i operativa de l’escola, la motivació de l’equip docent, la relació de l’escola amb la societat, l’acompanyament integral a l’alumne, la incorporació de metodologies innovadores, o la transmissió i interiorització de la identitat i cultura de cada centre.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de l'escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website